Szétküldtem barátaimnak, hogy mi a tervem, és szeretne esetleg valaki csatlakozni hozzám. Meglepő gyorsan reagált mindenki…
 
Hajrá, neked drukkolunk, stb… Sajnos mivel nem mai csirkék vagyunk, ezért jó néhányuk kiesett egészségügyi problémák miatt: térdszalag szakadás (és szalagpótlásra vár), egyéb műtétek miatt nem tudnak jönni velem.
 
Igazából elég homályos elképzeléseim vannak (voltak), hogy is képzelem el a közös munkát, amennyiben sikerül futópartnert találni. Mivel 2 évvel ezelőtt már eljutottam arra a szintre, hogy napi fél órát futottam, van élményem arról, hogy mikor is tudok rá időt szerezni. (egy bokaficam miatt félbeszakadt az edzés, aztán már nem kezdtem újra – sajnos).
 
 
A tapasztalatom az, hogy a rendszeres edzés reggel tud működni: reggel 6-kor kelés, futás, fürdés, majd indulás a munkahelyre. A nap többi idejében vagy dolgozom, vagy a családra kell (kell?? szeretnék!!) időt fordítanom. Szóval nem tudom, hogyan fogom össze egyeztetni az időpontokat. Egyik barátom, akit személyesen is megkérdeztem (csak azért mert éppen találkoztam vele),  azt mondta érti, és ha kell fut velem – csak az a baj, hogy ő pont későn fekvő – kelő.
De mindegy, lehetetlen nincs csak tehetetlen, majd megoldjuk.
 
Más – kaptam egy kis haladékot, hogy elkezdjem a futást. Még el kell mennem egy műtét utáni orvosi kontrollra, mielőtt nekikezdenék. Ez október 19-n van, addig van idő kiolvasni, kitervelni az edzéstervet. A kiindulás alapról annyit, hogy ha fel kell menni a 3. emeletre, akkor az már nem kis zihálással jár. Egyébként 43 éves és + 40 kg túlsúllyal rendelkezik a páciens (mármint én).
Szóval olvasunk és tervezünk. Ti/Te mit ajánlasz? Neked melyik edzésterv jött be?

 

7 komment

Címkék: feedback

A bejegyzés trackback címe:

https://rotoma.blog.hu/api/trackback/id/tr781438675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BooPee 2009.10.11. 16:15:45

Szia Boogie66!

Az a baj, hogy ez a futás olyan unalmas! (Bocs Forest... :-) )
Lehet esetleg úgy, hogy közben labdát passzolgatunk egymásnak?

Peter65 2009.10.11. 18:49:41

Szia Sanyi!
A fenti kép még a kitűzött célt is megfelelően jellemzi, csak azt nem tudom, hogy a tengerpartot hogyan oldod meg. :-)
Hajrá !

Boogie66 · http://rotoma.blog.hu 2009.10.12. 09:36:05

@BooPee: lehet, kezed meggyógyult?? :-( veszélyes sport az... Bár egyszer sikeresen úgy estem el futás közben, hogy még mindíg meg van a nyoma a kézfejemen ... Hol az a TV és a söröm???

@Peter65: Jó kérdés, mondjuk hogy ez egy vágyálom, melyet el kell érni. Aztán lehet hogy a 30. km után már ilyeneket fogok vizionálni :-)

Peter65 2009.10.12. 11:27:04

@Peter65: Szia Boogie66!
Találtam egy futásos blogot: futo.blog.hu/
gondolom ismered. Belenéztem, döbbenet, nem embernek való feladat... :-) A szőlőcukrot vállalom...

Peter65 2009.10.12. 11:47:36

Szia Boogie !
Ahogy nézegetem a témával kapcsolatos oldalakat, egyre jobban úgy tűnik, hogy ez a futásdolog kifejezetten ártalmas az egészségre. Pl.:
mozgasegeszseg.origo.hu/20081020-a-maratoni-futasra-evekig-kell-felkeszulni.html

Úgyhogy csak óvatosan... ÷)

Boogie66 · http://rotoma.blog.hu 2009.10.12. 12:29:57

@Peter65: leszel a menedzserem?! - csak ne beszélj le róla!!! Egyébként jó a cikk, és hasznos, el is raktam a könyvjelzők közé.
süti beállítások módosítása